Om oss

30 års erfaring

Brødrene Ler ble startet av de 3 brødrene Ove, Håkon Arne og Stig Ler i 1989. Derav det originale navnet Brødrene Ler. Lokalet var en garasje på ca 40 m2 i samme bygning som huset til Stig, så lokalet var med andre ord ikke særlig stort. Adressen var Langvassvegen, like ved Fremo, ca 5 km fra Ler sentrum.

I 1994 ble lokalene utvidet og det ble bygget en dobbeltgarasje med kontorlokaler på den samme tomta. På dette tidspunktet hadde den eldste av brødrene, Ove, trukket seg ut av firmaet. Her har firmaet holdt til fram til 1998. Da flyttet bedriften inn i nyoppussede lokaler ved Ler sentrum, hvor vi holdt til frem til august 2013.

 9.september 2013 flyttet vi hele firmaet til Sandmoen, Brøttemsveien 109, 7093 TILLER. Etter å ha vært i tenkeboksen vedrørende ny lokalisering i flere år, var endelig en 1000 kvadratmeter stor butikk og verksted nærmere Trondheim en realitet.


September 2017 flyttet vi til Tiller, nærmere bestemt Østre Rosten 78a.

Vi utvidet til ca 1400 kvadratmeter store lokaler. Butikklokalet ble stort og trivelig, og gutta på verksted fikk et større verksted med god plass til å utføre et godt stykke arbeid. 

Vi er i dag en av BRP's få totalleverandører med merker som Lynx, Ski-Doo, Can-Am, Sea Doo og Spyder. I tillegg selger vi BK-tilhengere.

Firmaet har per i dag 9 heltidsansatte.

VELKOMMEN!