SPARK


SKIKKELIG MORO

Bli nærmere kjent med bransjens rimeligste, morsomste, mest kompakte, drivstoffeffektive og lette vannscooter. Morsom å kjøre og enkel å slepe med liten bil, SPARK er designet for å gi deg best mulig utbytte av sommeren på vannet.

ROTAX 900 ACE / 900 HO ACE MOTOR
Rotax 900 ACE-motoren er den mest drivstoffeffektive på markedet og forbruker bare 7,34 l drivstoff per time. Den kraftigere og raskt-akselerende Rotax 900 HO ACE bruker bare 9 l per time. Begge er kompakte og lette med rask akselerasjon

iBR OG CONVENIENCE-PAKKE PLUSS
Få mer kontroll med vårt eksklusive Intelligent Brake and Reverse (iBR)-system og mer moro overalt du befinner deg med det nye BRP bærbare audioanlegget for SPARK-modeller.* Legg til oppbevarings-kit foran slik at du kan ta med dine personlige eiendeler og gjør ombordstigningen lettere med Sea-Doo ombordstigningstrinn. Gled deg i tillegg over ekstra sikkerhet med tyverisikringsnøkkel.
*Ekstrautstyr kun med 2-seters Convenience-pakke

POLYTEC MATERIALE
Dette innovative og støtsikre materialet reduserer vekten på Sea-Doo SPARK for å levere topp ytelser. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

DEKAL KIT
Tilføy et spesialtilpasset Attitude dekal kit for å gjøre din Sea-Doo SPARK enda mer spesiell. Det er en unik spesialtilpasning som ingen andre tilbyr.

LINQ SYSTEM 
Hurtigfestende LinQ-system for last bak som er standard på vår nyeste Sea-Doo-plattform kan nå tilføyes på alle de øvrige modellene*. Fordi du kan ta med deg mer, leke mer, kjøre lenger og holde mat og drikke avkjølt og friskt, tar du ikke bare en liten svipptur på vannet, du tar en utflukt.
*Unntatt på SPARK 2-UP. Ekstra LinQ grunnmonteringssett er nødvendig for å montere LinQ tilbehør på ikke utstyrte modeller.  

CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.