GTI


STIL, STABILITET OG SKIKKELIG MORO

Flere egenskaper til en svært god pris. Intelligent Brems og Revers (iBR) gjør manøvreringen til en lek. Gled deg over mer tid på vannet med bransjens mest drivstoffeffektive motor og nytt lett og sterkt Polytec-materiale.

ROTAX 900 HO ACE
Den kompakte og lette Rotax 900 HO ACE betyr imponerende drivstofføkonomi, mer tid på vannet og mindre tid ved bensinpumpen. Med frisk akselerasjon og utmerket ytelse-til-vekt-forhold er den skapt for moro.

POLYTEC MATERIALE
Dette innovative materialet reduserer vekten på vannscooteren for å levere toppytelser, selv med mindre motorer, og gjør den enkel å trekke med de fleste personbiler. Pluss at matrerialet er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber. Polytec er kun tilgjengelig med de modellene som er utstyrt med Rotax 900 HO ACE.

OPPBEVARING FORAN
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori* (116,6 L) gir god plass til mye utstyr.
* Produsentens nettsted. Basert på tilsvarende prisede modeller.

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og lar deg stanse 48 m* raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.
*Basert på interne BRP-tester

INTELLIGENT GASS KONTROLL (ITC)
Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

CLOSED-LOOP KJØLESYSTEM
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren.

TYVERISIKRING OG iCONTROL LEARNING KEY
Design med et digitalt kodet sikkerhetssystem helt unik for din vannscooter virker som effektiv tyveribeskyttelse. Learning Key begrenser hastigheten for nybegynnere.