FISH PRO


FÅ ET NYTT PERSPEKTIV PÅ FISKING

Som bransjens første er FISH PRO en kombinasjon av spenning, allsidighet og lidenskap i en komplett pakke. Utforsk steder som tidligere ikke var tilgjengelig for tradisjonelle fiskebåter, kom nærmere der ting skjer og opplev fisking som aldri før

GARMIN† NAVIGASJON OG EKKOLODD
Garmin ECHOMAP◊ Plus 62cv ekkolodd med signalomformer i skroget. Avansert system for navigasjon, kartlegging og søk etter fisk.

FORLENGET PLATTFORM BAK
Forlenger bakparten med 29,21 cm, bedre plass til å gå ombord og til fisking og øker stabiliteten ved fisking i urolig vann.

LinQ KJØLEBOKS 
En robust 51-liters kjøleboks spesielt laget for fisking med nedsunket arbeidsflate, fire smarte fiskestangholdere, dorgespor, oppbevaring av utstyr og agn, samt hurtiglåsing.

BENKESETE FOR FISKING
Konstruert for enkel bevegelse fra kjørestilling til passasjerstilling for fisking. Optimalisert for fisking, vendt til siden med økt sideveis stabilitet i kombinasjon med de skrå fothvilerne.

SKRÅ FOTHVILER
Fothvilere for bedre komfort og stabilitet når du fisker i urolig sjø.

ST3 SKROG
Det ideelle skroget for fisking er designet for 360° stabilitet også i urolig sjø. 

DORGING 
Fartskontroll med sakte-modus gjør dorgingen enkelt.

LinQ FESTEPUNKTER
To sett med festepunkter for kjøleboks for fisk og ekstra LinQ tilbehør som en liten kjølebag til lunsjen din og en bensinkanne hvis turen blir lang.

DIREKTE TILGANG TIL LAGRINGSROM
En praktisk organisator i lagringsrommet er ideelt for oppbevaring av mindre ting som vannflasker, sandaler eller en boks til kroker og ongler.

VANNTETT TELEFONBOKS
Støtsikker oppbevaring av smarttelefonen for å holde den oppkoplet og beskyttet mens du kjører. Holder dessuten telefon ladet med vår USB-port (selges som tilbehør).

OMBORDSTIGNINGS-TRINN
Ombordstigning fra vannet har aldri vært enklere med ombordsstigningstrinnet.