Spyder F3 Limited


TUREN ER MÅLET

Kjenn på adrenalinet du får av å kjøre Spyder F3 Limited. Den nye selvjusterende luftfjæring er utrolig komfortabel. Nyt din favorittmusikk underveis med lydanlegg med 6 høytalere og få med deg all bagasjen i de nye veskene som inkluderer toppboks.      

TILPASS KJØRETØYET

Det eksklusive Spyder F3 UFit-systemet lar deg posisjonere fothvilere i forhold til høyden din og velge et styre som passer din foretrukne kjørestil – alt for å gi deg en skreddersydd kjøreopplevelse. *Tilpasset styre selges som tilbehør.

BORTSKJEMT PASSASJER

Y-rammens behagelige design, passasjersetets ergonomiske ryggstøtte, justerbare fothvilere og separat lydkontroll skjemmer bort passasjeren på de lange turene.

TA MED DEG MER

I tillegg til Can-Am Spyders oppbevaringsrom foran, finnes et nytt hanskerom og to smarte, harde bagasjebokser med en total oppbevaringskapasitet på 78 liter.

ØYEBLIKKELIG KOMFORT

Ikke bare er fjæringen bak smidig, den fortsetter å være det selv når kjøreforholdene forandres - luftfjæringen bak optimaliserer seg automatisk med forhåndsbelstning og komfort for fører, passasjer og lastevekt.

SLAPP AV OG NYT TUREN

Det er bare å stille inn en komfortabel hastighet. Slapp av og nyt omgivelsene.

UNDERHOLDNING PÅ VEIEN

Vårt kraftigste lydanlegg for cruising med dine favorittlåter. 6 høyttalere (2 i toppdekselet bak), pluss AM/FM* radio med USB og AUX-kontakter beskyttet i hanskerommet. *Radio kan bygges om til DAB.

CHROME SHAMROCK

Shamrock krom hjul med unik stil, omgitt av premium forskjermer med integrerte LED-lysrør.

STANDARDUTSTYR

ALLE SPYDER F3-T EGENSKAPER PLUSS:

  • Lydanlegg med USB-port og 6 høytalere
  • Elektronisk luftfjæring bak
  • Fotbrett og oppvarmede grep for fører og passasjer
  • Nytt avtakbart toppdeksel med oppbevaringsplass til 133 liter av kjøretøyets totale lastekapasitet
  • Shamrock-felger i krom
  • "Limited" sete, trim og kromdetaljer