Spyder F3-T


STÅ HELE LØPET UT

Skal du på langtur med Spyder, er nye F3-T din sykkel. Du får ekstra komfort med en høy vindskjerm og smidige, støysvake støtdempere. Ta med deg all bagasjen din i det integrerte bagasjerommet på siden.

TILPASS KJØRETØYET 

Det eksklusive Spyder F3 UFit-systemet lar deg posisjonere fothvilere i forhold til høyden din og velge et styre som passer din foretrukne kjørestil – alt for å gi deg en skreddersydd kjøreopplevelse. *Tilpasset styre selges som tilbehør.

UNDERHOLDNING PÅ VEIEN

Din favorittmusikk er perfekt når du er på vei. AM/FM* radio og iPod driver lydanlegget med 4 høyttalere. Dessuten får passasjeren sin egen volumkontroll. *Radio kan bygges om til DAB.

TA MED DEG MER

I tillegg til Can-Am Spyders oppbevaringsrom foran, finnes et nytt hanskerom og to smarte, harde bagasjebokser med en total oppbevaringskapasitet på 78 liter.

SMART BESKYTTELSE

På lange kjøreturer vil du sette pris på ekstra beskyttelse mot vinden med den lave, fargede vindskjermen, integrerte bakspeil og hanskerom.

DE VIKTIGE TINGENE I FARGER

Et skarpt, digitalt fullfargedisplay gir rask og enkel tilgang til viktig informasjon, som hastighet, kjørelengde og turtall.

KOMFORT UNDER KJØRINGEN

Fjæringen bak er komfortabel og justerbar, med forhåndsjustering av luften som gjør det enkelt å optimalisere komfort for fører, passasjer og lastevekt.

SLAPP AV OG NYT TUREN

Det er bare å stille inn en komfortabel hastighet. Slapp av og nyt omgivelsene.

UTVIKLET FOR KOMFORTABEL KJØRING

Disse premium støtdemperne med stor diameter sørger for myk og rolig kjøring i alle hastigheter, selv på ujevnt underlag.

TO-FARGET PERFEKSJON

Disse felgene utstråler styrke og selvtillit, og er utviklet spesielt for Spyder F3. De er smidde, lakkert i svart, blank farge og ser fantastiske ut. Forskjermer med integrerte LED-lys gir bedre sikt og et slående utseende.

STANDARDUTSTYR

ALLE SPYDER F3-S EGENSKAPER PLUSS:

  • Presise SACHS Big-Bore støtdempere
  • Manuelt justerbar luftfjæring bak
  • Praktisk konsoll med integrerte speil, hanskerom og farget vindskjerm
  • Integrerte harde sidevesker med 78 liter lastekapasitet
  • Lydanlegg med 4-høyttalere og USB-port