.

Fra 171 600,-

FOR DE SOM MESTRER DET BRATTE OG DYPE

Ikke slå deg til ro med kompromisser. BoonDocker DS er skapt for løs snø og vanskelig terreng og for å tilfredsstille selv den mest krevende kjørers ønsker. Den er på sitt aller beste ved trekjøring i bratte bakker.

EFFEKT TIL ET NYTT NIVÅ
Den kraftigste 2-taktsmotoren i bransjen.* Den pumper ut 165 hk med utrolig drivstoffeffektivitet og respons.Opplev et helt nytt ytelsesnivå.
*Hk målt ved intern dynotest under optimale forhold for 2-taktsmotorer.

DESIGNET FOR BRATT OG DYPT
Den nye smale bunnpannen, sidepanelene og stigbrettene, sammen med den korte Radien DS tunnelen reduseresr eventuell motstand og forbedrer snøscooterens manøvreringsegenskaper.

MERE KONTROLL, MINDRE VEKT
Ny design for aktiv skråkjøring og dyp snø. 2400 g vektbesparelse sammenlignet med PPS² DS. Åpen design for bedre framkommelighet.

DEN ER KORT - DEN ER SMIDIG
Kort tunnel som reduserer motstand ved skråkjøring og krevende terreng. 

MERE KONTROLL OG STABILITET
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert. Redusert spindel-offset til 3 mm betyr lettere kontroll, spesielt i lav hastighet og myk snø.

BANEBRYTENDE NY TYPE SKVETTLAPP
Snøfanger helt bak på belte gir bedre kjøling ved å dirigere snøen fra beltet direkte til varmeveksleren i tunnelen. 

DESIGNET FOR FØRER
Vi designet cockpit rundt førere som kjører i dyp snø: instrumentene er montert flatt, brytere befinner seg i konsollen og knapper er beskyttet mot tilfeldig aktivering. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper enkel bevegelighet på snøscooteren.

TA STARTEN
Denne helt nye variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.

FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.

UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.