Xterrian PRO

Fra 174 500,-

KLAR FOR EVENTYR

En unik snøscooter for opplevelser og krevende snøforhold. Takket være PPS² DS+ boggi er egenskapene i snø nå på et helt nytt nivå. Belte med kraftig mønster og 921 mm skibredde leverer høy ytelse og presise manøvreringsegenskaper. Luftradiatoren med vifte sørger for pålitelig drift i alle snøforhold.

VELG RETNING - LA OSS KJØRE
FOR XTERRAIN ER INGENTING UMULIG. Langt belte med høy profil og kraftig Rotax-motor leverer grep og ytelse der det trengs

LEDER AV FLOKKEN
Takket være avansert fjæring og sporty ergonomi kan du enkelt bestemme farten.

UTFORSKERENS PARADIS
Utflukten er utforskerens paradis. Xterrains cockpit er utformet for utholdenhet og utstyrt for utflukter.

TURTALL OG ØKONOMI
En ny motor for 600 cc-kategorien
Rotax 600 EFI er en ny motor som tilfredsstiller de siste utslippsstandardene. Den tilbyr en kombinasjon av høyt turtall, ytelser og helt unik drivstoffeffektivitet i sin klasse.

LEDENDE MOTORTEKNOLOGI
Kraftige og drivstoffeffektive Rotax-motorer
Xterrain-snøscootere er utstyrt med kraftige og responsive Rotax-motorer med drivstoffbesparende egenskaper helt i toppsjiktet i sin klasse. Valgmulighetene er Rotax 600 EFI, 600R, 850 E-TEC og 900 ACE Turbo. 

BALANSERT YTELSE
PPS²-fjæring bak
PPS²-fjæring bak leverer balanserte ytelser under varierende forhold med dyp snø. Den har også utmerkede egenskaper for løypekjøring.

BEDRE YTELSE I DYP SNØ
PPS² DS+ fjæring bak for dyp snø
PPS² DS+ boggiens enkle og lette struktur og lave angrepsvinkel forsyner Xterrain Adventure-snøscooter med fantastiske ytelser og manøvreringsevne i dyp snø.

EN SMIDIG KJØREOPPLEVELSE
Radien- og Radien-X-design
Kjøreopplevelsen i Xterrain er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og smidig ergonomi i Radien-X-rammen. Hver eneste detalj er finpusset med tanke på manøvrering, vindbeskyttelse og komfort.

PERFEKT KONTROLL
En ski for variable snøforhold.
Blade DS+ ski forsyner Lynx Xterrain Adventure-snøscooter med presis styring under varierende snøforhold. Den lange skien gjør styringen presis og stabil i løypene og forbedrer manøvreringsevnen i dyp snø. 

VINDBESKYTTELSE OG LASTEKAPASITET
Explorer-støtfangere
Explorer bakre støtfanger beskytter den bakre rammen på Xterrain RE snøscooter og har en rekke festepunkter som gjør det enklere å feste gjenstander på beltetunnelen. Explorer fremre støtfanger beskytter fronten.

PÅLITELIG DRIFT
Effektivt kjølesystem
Tunnelkjøling, sammen med en luftradiator med vifte, holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.