49 Ranger

Fra 135 500,-

ALLSIDIG I NORDISKE SKOGER

En ekspert i de tette skogene. Lynx 49 Ranger-snøscooterens Radien-X-chassis, kombinert med EasyRide 3900-boggi og langt belte, sørger for kontinuerlig ytelse og uanstrengt manøvrering. Rotax 600 ACE firetaktsmotor er stillegående, vibrasjonsfri og drivstoffeffektiv.

VERDENSMESTER I VARIERT TERRENG
Tett skog, bratte bakker og dyp snø. Det er her 49 Ranger føler seg hjemme.

LEDENDE ALLSIDIGHET
49 Ranger får deg gjennom det krevende terrenget. DEN GJØR DET LETTERE Å FÅ JOBBEN GJORT, OG NÅR DET ER TID FOR LANGTUR FORVANDLES DEN TIL EN KOMFORTABEL OG PÅLITELIG REISEKAMERAT.

SKREDDERSYDD FOR DINE BEHOV
Pålitelig kjølesystem, hengerfeste, stor lastekapasitet og god vindbeskyttelse er standard. Resten velger du.

ENKEL MANØVRERING
Radien-X-design
Radien-X-ramme står for robust struktur og optimalisert vektfordeling. Utmerket ergonomi, god vindbeskyttelse og større lasteplass gjør 49 Ranger-snøscooteren enda mer praktisk og allsidig.

AVANSERT MOTORTEKNOLOGI
Kraftige og drivstoffeffektive Rotax-motorer
Rotax 600 ACE og 900 ACE firetaktsmotorer med lav vibrasjon er de mest stillegående og drivstoffeffektive firetaktsmotorene på markedet. Rotax 600R E-TEC leverer frisk gassrespons, høye ytelser og enestående drivstoffeffektivitet.

FUNKSJONALITET OG KONTROLL
EasyRide-fjæring bak
EasyRide-fjæring bak gir 49 Ranger-snøscooterne et høyt nivå av ytelse og kjørekomfort. Den unike forlengermekanismen bak sørger for enestående grep og forenkler rygging i myk snø.

ENKELT JUSTERBAR FJÆRING
Juster EasyRide-fjæring uten bruk av verktøy
Justeringsmekanismen gjør det enkelt å optimalisere EasyRide-fjæring bak for en rekke bruksområder. Den myke innstillingen virker best når man kjører alene og på myk snø, og den harde innstillingen egner seg best for trekking av last.

ROMSLIG LASTEPLASS
Stor lasteplass og forsterket ramme bak
Den store lasteplassen og forsterket ramme bak sørger for transportkapasitet på opptil 15 kg.

PÅLITELIG DRIFT
Kraftig kjølesystem
Tunnelkjøling sammen med en luftradiator med vifte holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.

ROMSLIG SITTEPLASS
Lett dobbelt sete
Setet som smalner av foran gir fri bevegelse for aktiv kjøring. Det er plass til to personer i det lange setet.

PERFEKT KONTROLL
En ski for variable snøforhold
Blade DS+ ski forsyner Lynx 49 Ranger-snøscooteren med presis styring under varierende snøforhold. Den lange skien gjør styringen presis og stabil i løypene og forbedrer manøvreringsegenskapene i dyp snø.