Xtrim

Fra 127 200,-

KJØREGLEDE

For muntre vinterutflukter. Lynx Xtrim er en snøscooter som gjør kjøringen så smidig og komfortabel som mulig. Med Radien-X-chassis og PPS²-boggi, er manøvreringsegenskapene og kjørekomforten av ypperste klasse. Den støysvake og drivstoffeffektive Rotax 600 ACE-motoren perfeksjonerer kjøregleden.

DIN BILLETT TIL VINTEREVENTYRET
Ergonomien i Radien-X kombinert med intelligent gasskontroll (iTC) gjør det enkelt og trygt å komme seg dit man vil.

PROBLEMFRI KJØRING
Lavutslippende og energieffektive Rotax ACE firetaktsmotorer sørger for lang rekkevidde og komfortable egenskaper.

IKKE LA TERRENGET OVERRASKE DEG
Fjæringen er utformet for krevende forhold, og gjør Lynx Xtrim komfortabel å kjøre selv med passasjer.

ENESTÅENDE KJØREOPPLEVELSE
Radien-X-design
Kjøreopplevelsen i Lynx er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og den oppgraderte ergonomien til Radien-X-chassis. Hver eneste detalj er vurdert når det gjelder manøvreringsegenskaper, vindbeskyttelse og komfort.

KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET
Rotax 600 ACE firetaktsmotor
Uslåelig drivstoffeffektivitet og brukervennlighet. Støysvake og turtallsterke Rotax ACE firetaktsmotorer med lite vibrasjon tilbyr komfortable kjøreegenskaper og lang rekkevidde.

AVANSERT TEKNOLOGI
Intelligent Throttle Control
Intelligent Throttle Control (intelligent gasskontroll) lar deg velge mellom tre kjøremoduser (ECO, standard og sport) ved å trykke på en knapp. Hver enkelt kjøremodus leverer ulike egenskaper for motorytelse og gassrespons.

FOR SMIDIG KJØRING
PPS²-fjæring bak
PPS²-fjæring bak er designet for nordiske løyper og gjør kjøringen av Lynx Xtrim-snøscooteren både komfortabel og stabil. Stor fjæringsvei og et godt grep gjør kjøringen smidig, selv med passasjer.

PERFEKT KONTROLL
Blade DS+ ski
Forutsigbar og presis styring er en avgjørende del av den komfortable kjøreopplevelsen. Derfor velger vi Blade DS+ ski for Lynx Xtrim-snøscootere da dette gjør styringen stabil og nøyaktig.

SPORTY KOMFORT
Sete for alle behov
Setet som smalnes av foran (på Xtrim- og Xtrim SC-modeller) tilbyr fri bevegelse og god komfort på lange turer. Xtrim LX har solid ryggstøtte og passasjerhåndtak.

TRYGGHET FOR NYBEGYNNEREN
Begynnernøkkel
Begynnernøkkelen begrenset toppfarten på Lynx Xtrim LX og gir trygghet også for nybegynnere. Valgbart tilbehør på alle Lynx-snøscootere med Rotax ACE-motor.

PÅLITELIG DRIFT
Effektivt kjølesystem
Tunnelkjøling, sammen med en luftradiator med vifte, holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.