Commander Limited

Fra 178 300,-

SUVEREN I SIN KLASSE

Gå aldri glipp av sjansen til vintereventyr. Den velutstyrte Lynx Commander Limited er kanskje den mest allsidige crossover-snøscooteren på markedet. På grunn av sitt 1+1 modulsete, er Commander Limited utstyrt både for føreren alene, eller med en passasjer.

DET KAN VÆRE BARE EN LEDER
Noen må gå foran i løypa. Commander gjør det ved å være tro til sitt rykte for uanstrengt manøvrering, allsidighet og gode ytelser både i løypa og utenfor.

ARKTISK MULTI-TALENT
Commander er usedvanlig allsidig. Den er målbevisst i dyp snø, stabil i krevende løyper og bærer lasten utrettelig fremover.

EN FRYKTLØS REISEKAMERAT
Stadig endrede forhold påvirker ikke Commander. Den er designet for å trives i arktiske forhold og utstyrt til å erobre det ukjente.

PÅLITELIG DRIFT
Effektivt kjølesystem
Tunnelkjøling, sammen med en luftradiator med vifte, holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.

ENKEL Å HÅNDTERE
Radien-X-design
Radien-X-ramme står for robust struktur og optimalisert vektfordeling. Utmerket ergonomi, god vindbeskyttelse og fleksibel lasteplass gjør Lynx Commander både praktisk og komfortabel.

AVANSERT MOTORTEKNOLOGI
Kraftige og drivstoffeffektive Rotax-motorer
Tre Rotax-motorvalg som hver tilbyr det beste innen ytelser og drivstofføkonomi i sin klasse. Alternativene er Rotax 600R E-TEC-motor med direkte innsprøyting og firetaktsmotorene Rotax 900 ACE og 900 ACE Turbo.

UANSTRENGT GIRING
Praktisk 2F/N/R-girkasse
Den brukervennlige girkassen har to hastigheter forover, nøytral og revers med trykk-knapp. Lav giring forenkler trekking og kjøring i krevende terreng.

ENKELT JUSTERBAR FJÆRING
Juster EasyRide-fjæring uten bruk av verktøy
Justeringsmekanismen gjør det enkelt å optimalisere EasyRide-fjæringen bak for en rekke bruksområder. Den myke innstillingen virker best når man kjører alene og på myk snø, og den harde innstillingen egner seg best for frakt last.

FRAMDRIFT OG STABILITET
EasyRide-A bakre fjæring
EasyRide-A bakre fjæring leverer ustoppelige ytelser. Den unike forlengermekanismen bak sørger for enestående grep og forenkler rygging i myk snø. 500 mm bredt belte sørger for stabilitet.

ALLSIDIGE LASTELØSNINGER
Stor lastehylle og fleksibel festeplate
Den kraftige lastehyllen og fleksibiliteten i Multi-LinQ-platens festepunkter legger til rette for lasteplassen på Lynx Commander-snøscooteren og gjør det mulig med rask og enkel festing av forskjellig LinQ-tilbehør.

FOR AKTIV KJØRING
Modulært sete
Den smale delen av setet legger til rette for aktiv kjøring. Det avtakbare passasjersetet er standard på Commander Limited-modellen og er tilgjengelig som tilbehør på andre Commander-modeller.

PERFEKT KONTROLL
En ski for variable snøforhold
Blade DS+ ski forsyner Lynx Commander-snøscooter med presis styring under varierende snøforhold. Den lange skien gjør styringen presis og stabil i løypene og forbedrer manøvreringsegenskapene i dyp snø.