69 Ranger SnowCruiser

Fra 195 000,-

ROYAL LUKSUS

En luksuriøs snøscooter med bredt belte som tilbyr usedvanlig kjørekomfort og kraftig ytelse. EasyRide-A boggi innebærer kontrollert vektoverføring, og avanserte KYB Kashima 46-støtdempere fordeler belastningen jevnt. Rotax 900 ACE firetakts motor perfeksjonerer kjøregleden.

SOLID GREP
EasyRide bakfjæring og 600 mm bredt belte gir en utrolig slepekapasitet og flyteevne

DEN INFORMERTE FØRERENS VALG
Styrke og smidighet kombinert. Takket være Radien-X-designet er 69 Ranger-snøscooteren overraskende smidig og lett å manøvrere.

BYGD PÅ FØRERENS VILKÅR
Radien-X-design
Det nye Radien-X designet bringer manøvreringsegenskapene og komforten til 69 Ranger-snøscooterne til en ny tidsalder. Optimalisert vektfordeling, robust konstruksjon og smidig ergonomi sørger for enestående funksjonalitet og komfort.

AVANSERT MOTORTEKNOLOGI
Kraftige og drivstoffeffektive Rotax-motorer
Rotax 900 ACE firetaktsmotorer brukes på 69 Ranger-snøscootere for å levere høy toppytelse, lite støy og svært god drivstoffeffektivitet.

UANSTRENGT GIRING
Praktisk 2F/N/R-girkasse
Den brukervennlige girkassen har to hastigheter forover, nøytral og revers med trykk-knapp. Lav giring forenkler trekking og kjøring i krevende terreng.

KOMFORT OG YTELSE
Ny EasyRide-fjæring bak
EasyRide bakre fjæring sørger for 69 Ranger-snøscooterens grep og komfort. Den unike forlengermekanismen bak sørger for enestående grep og forenkler rygging i myk snø.

GREP OG FLYT
Langt og bredt belte
Framdriften og flyten til det 600 mm brede og 3968 mm lange beltet gir 69 Ranger en robust basis for heavy-duty-ytelser. Ytelse og grep er fantastiske ved trekking av last.

FLEKSIBLE LASTELØSNINGER
Stor lastehylle og fleksibel festeplate
Heavy-duty-ramme og Multi-LinQ-festeplate bidrar til transportkapasitet og gjør det mulig med rask og enkel festing av LinQ-tilbehør av ulik størrelse.

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL
iTC-system
Intelligent Throttle Control (intelligent gasskontroll) lar deg velge mellom tre kjøremoduser (ECO, standard og sport) med bare et tastetrykk. Hver enkelt kjøremodus leverer ulike egenskaper for motorytelse og gassrespons.

PÅLITELIG DRIFT
Effektivt kjølesystem
Tunnelkjøling, sammen med en luftradiator med vifte, holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.

ENKELT JUSTERBAR FJÆRING
Juster EasyRide bakre fjæring uten bruk av verktøy
Justeringsmekanismen gjør det enkelt å optimalisere EasyRide-fjæringen bak for en rekke bruksområder. Den myke innstillingen virker best når man kjører alene og på myk snø, og den harde innstillingen egner seg godt for transport av last.