59 Ranger

Fra 121 300,-

UTNYTT VINTEREN TIL FULLE

Fra plikter og arbeid til en avslappende helg i snøen. 59 Ranger har en bred komfortsone, gode ytelser og spennende egenskaper.

VELKOMMEN KOMFORT
Designet på Radien-X og den siste oppgraderingen av fjæringen sørger for enkel håndtering og silkemyke kjøreegenskaper.

NY MESTER
Drivstoffeffektive Rotax-motorer og praktiske egenskaper gir en enestående verdi i bredbelte-kategorien.

ENKEL Å HÅNDTERE
Radien-X-ramme står for robust struktur og optimalisert vektfordeling. Utmerket ergonomi, god vindbeskyttelse og fleksibel lasteplass gjør 59 Ranger-snøscooteren enda mer praktisk og allsidig.

AVANSERT MOTORTEKNOLOGI
Vridnings- og drivstoffeffektive Rotax-motorer
Rotax 600 EFI er en turtallsterk og drivstoffeffektiv ny motor. Alternativet, den svært stillegående Rotax 600 ACE firetaktsmotoren er den mest drivstoffeffektive snøscootermotoren på markedet.

BEDRE KJØRESTABILITET OG KONTROLL
LFS-frontfjæring med nedre A-armer
LFS uavhengig frontfjæring sørger for komfortable kjøreegenskaper og stabilitet i variert terreng. 996 mm skibredde legger til rette for kvikk manøvrering.

UANSTRENGT GIRING
Praktisk 2F/N/R-girkasse
Den brukervennlige girkassen har to hastigheter forover, nøytral og revers med trykk-knapp. Lav giring forenkler trekking og kjøring i krevende terreng

YTELSE OG STABILITET
EasyRide-A bakre fjæring
EasyRide-A gir 59 Ranger 600 ACE-snøscootere et høyt ytelsesnivå og kjørekomfort. Den unike forlengermekanismen bak sørger for enestående grep og forenkler rygging i myk snø.

ALLSIDIGE LASTELØSNINGER
Allsidig festeplate
Multi-LinQ-platen sørger for transportkapasitet på 59 Ranger og gjør det mulig for rask og enkel festing av LinQ-tilbehør i ulike størrelser.

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL
iTC-system
Intelligent Throttle Control (intelligent gasskontroll) lar deg velge mellom tre kjøremoduser (ECO, standard og sport) med bare et tastetrykk. Hver enkelt kjøremodus leverer ulike egenskaper for motorytelse og gassrespons.

ENKELT JUSTERBAR FJÆRING
Juster EasyRide bakre fjæring uten bruk av verktøy
Justeringsmekanismen gjør det enkelt å optimalisere EasyRide-fjæring bak for en rekke bruksområder. Den myke innstillingen virker best når man kjører alene og på myk snø, og den harde innstillingen egner seg godt for transport av last.

PÅLITELIG DRIFT
Effektivt kjølesystem
Tunnelkjøling sammen med en luftradiator med vifte holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.