.

Fra 141 900,-

EN KOMPROMISSLØS CROSSOVER

Ingen kompromisser. Du får ikke mer moro verken i eller utenfor løypene. Det ligger i Renegade Backcountrys DNA. Den balanserer hurtighet i dyp snø - spesielt dens tMotion fjæring bak - med robust komfort og presisjon i løypene.
 
DESIGNET FOR KJØRING I FJELLET
Spesielle sidepaneler som er spesialdesignet for å gli smidig gjennom løssnø og redusere roll-up, spesielt ved skråkjøring.
 
SKJÆRER SEG GJENNOM SNØEN
tMotion beveger seg inni tunnelen, noe som gjør det enklere å håndtere snøscooteren. Dette skyldes et kuleledd som befinner i det midtre hengslet mellom bakre arm og delte, flate fremre armer. Svært progressive bevegelsesforhold gjør kjøring i løyper enda mer komfortabelt.
 
BREDE BELTEYTELSER, SMAL HURTIGHET
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du skråkjører med snøscooteren, slik at frikjøring og skråkjøring blir enklere. Gir flyt som et 406 mm bredt belte med hurtigheten til et 305 mm belte.
 
DEN ULTIMATE PRESISJON
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før.
 
SMIDIGE YTELSER
Høyttrykks aluminium gassdempere av høyeste kvalitet fra KYB. Kan bygges om og ventiler kan skiftes.
 
ALT KLART
Massive, strategisk formede åpninger – holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep.
 
PLASS TIL BEVEGELSE
20 cm ekstra plass til føttene foran på kanten av fotbrettset sørger for at du får en mer direkte og rettlinjet styrestilling og mer alburom for skråkjøring og frikjøring. Og du kan komme svært langt frem for ekstremt teknisk kjøring.
 
KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.
 
MEST POPULÆR, BEST PÅ YTELSER
Klasseledende drivstofføkonomi, oljeøkonomi, smidig og enkel bruk. Nærmest ikke-eksisterende totakts røyk og lukt, lett å starte. Du forberedelser enkelt scooteren til opplagssesongen er enkelt takket være innebygget automatisk sommerkonservering. Ingen overraskelse at det er den mest solgte 600ccm-motoren i bransjen*.
*Basert på detaljsalgsresultater per 31.12.2016.