Om oss

Over 25 års erfaring

Brødrene Ler ble startet av de 3 brødrene Ove, Håkon Arne og Stig Ler i 1989. Derav det originale navnet Brødrene Ler. Lokalet var en garasje på ca 40 m2 i samme bygning som huset til Stig, så lokalet var ikke særlig stort med andre ord. Adressen var Langvassvegen, like ved Fremo, ca 5 km fra Ler sentrum.

I 1994 utvides lokalene og det bygges en dobbeltgarasje med kontorlokaler på den samme tomta. På dette tidspunktet har den eldste av brødrene, Ove, trukket seg ut av firmaet. Her har firmaet tilhold fram til 1998. Da flytter bedriften inn i nyoppussede lokaler ved Ler sentrum, hvor vi har tilhold frem til august 2013.

 9.september 2013 flyttet vi hele firmaet til Sandmoen, nærmere bestemt Brøttemsveien 109, 7093 TILLER. Etter å ha vært i tenkeboksen vedrørende ny lokalisering i flere år, er endelig en 1000 kvadratmeter stor butikk og verksted nærmere Trondheim en realitet.


September 2017 flyttet vi til Tiller, nærmere bestemt Østre Rosten 78a.

Vi utvider til ca 1400 kvadratmeter store lokaler. Butikklokalet vil bli stort og trivelig, og gutta på verksted vil få et større verksted med god plass til å utføre et godt stykke arbeid. 

Vi er i dag en av BRP's få totalleverandører med merker som Lynx, Ski-Doo, Can-Am, Sea Doo og Spyder. I tillegg selger vi BK-tilhengere.

Firmaet har per i dag 8 heltidsansatte.

VELKOMMEN!