Summit SP

Fra 137 800,-

KONSTRUERT FOR Å SVARE PÅ ALLE BEVEGELSER

Med spesielle fjell-teknologier som REV-XM plattform, tMotion fjæring bak og FlexEdge belter, kan Summit SP skjære seg gjennom der du ikke trodde det var mulig.
 
DESIGNET FOR KJØRING I DYP SNØ
Sidepaneler som er spesialdesignet for best mulig kjøring løssnø og ved skråkjøring.
 
SKJÆRER SEG GJENNOM SNØEN
tMotion beveger seg inni tunnelen, noe som gjør det enklere å håndtere snøscooteren. Dette skyldes et kuleledd som befinner i det midtre hengslet mellom bakre arm og delte, flate fremre armer. Svært progressive bevegelsesforhold gjør kjøring i løyper enda mer komfortabelt.
 
BREDE BELTEYTELSER, SMAL HURTIGHET
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du skråkjører med snøscooteren, slik at frikjøring og skråkjøring blir enklere. Gir flyt som et 406 mm bredt belte med hurtigheten til et 305 mm belte.
 
MEST POPULÆR, BEST PÅ YTELSER
Klasseledende drivstofføkonomi, oljeøkonomi, smidig og enkel bruk. Nærmest ikke-eksisterende totakts røyk og lukt, lett å starte. Du forberedelser enkelt scooteren til opplagssesongen er enkelt takket være innebygget automatisk sommerkonservering. Ingen overraskelse at det er den mest solgte 600ccm-motoren i bransjen*.
*Basert på detaljsalgsresultater per 31.12.2016.
 
DEN ULTIMATE PRESISJON
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før.
 
KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.
 
ALT KLART
Massive, strategisk formede åpninger – holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep.
 
INFORMASJONSSENTER
Stilig analog speedometer/turteller med flerfunksjonell tre-soners LCD-skjerm fullpakket med data.
 
DESIGNET RUNDT DEG
Vi designet ergonomi rundt dem som kjører i fjellet: måleren er flat, bryterne er flyttet til konsollen, knapper er beskyttet mot tilfeldig aktivering og gripehåndtaket er stivt og formet etter hånden din. Hver eneste overflate på setet er tilpasset avansert kjøring.