Tundra LT

Fra 122 200,-

DRA HVOR SOM HELST, HELT ENKELT.

Flyter enkelt gjennom dyp snø takket være den teleskopiske fjæringen foran og et imponerende 3923 mm langt belte. Det fantastiske grepet og manøvreringsevnen gjør den ideell både for arbeid og fritid.
 
SPORT-NYTTE-FLEKSIBILITET
Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.
 
ROBUST OG VELEGNET
En grunnarkitektur og design som setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling sørger for komfortabel kjøring både sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflyttet fotstillingen. Førplass og bunnpanelets fasong er optimalisert for smidig flyt gjennom snøen. Stilen er robust og dynamisk.
 
SPESIELT FOR DYP SNØ
Bransje-eksklusiv teleskopfjæring foran sørger for en stor, flat bunnpanne og usedvanlig god flyt i dyp snø.
 
HARD CHARGER
Dette lengre og bredere beltet av lett vekt og med Charger mønster er en ideell match for utmerket grep under alle forhold.
 
ALT KLART
Massive, strategisk formede åpninger – holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep.
 
INFORMASJONSSENTER
Smart analog speedmeter/turteller pluss LCD digital informasjonsskjerm.
 
TA MED EN VENN
Dette forlengede setet har nok plass til to personer.
 
FÅ DET MED
Med 25 kg oppbevaringskapasitet.
 
KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.
 
EFFEKTIVITETSLEDER
Rotax 600 ACE har bransjens beste på drivstofføkonomi og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakters rekketoer med 60 hk.
Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) med tre kjøremoduser (Sport, Standard, ECO), fartsbegrensende Learning Key-funksjon og valgbar fingergass-betjening.