Expedition SE

Fra 184 800,-

EN ENER INNEN ALLSIDIGHET OG VERDI

2019 Ski-Doo Expedition SE er der luksuriøs komfort og robuste egenskaper treffes med god kjemi. Full av behagelige egenskaper og nytte-orienterte komponenter som utgjør en bemerkelsesverdig praktisk snøscooter for vinterens utflukter i løype og terreng. 

ROBUST OG VELEGNET
En grunnarkitektur og design som setter standarden for lett vekt, pålitelighet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling sørger for komfortabel kjøring både sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflyttede fotstillingen. Førerplass og bunnpanelets fasong er optimalisert for smidig flyt gjennom snøen. Stilen er robust og dynamisk.

SPORT-NYTTE-FLEKSIBILITET
Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.

KJØRING PÅ LUFT
Føreren velger en av fem forhåndsinnstilte innstillinger av bakre luftfjæring - under kjøring - med bare en enkel berøring på en vippebryter på styret. Flere justeringsmuligheter for å skreddersy kjøringen til kjørevekt og løypeforhold.

DEN ULTIMATE PRESISJON
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før. Sæpreget stil, også.

4-TAKTS KRAFTPAKKE
Denne rekketreeren med EFI leverer 130 hk, styres av vår intelligente Throttle Control (iTC). iTC øker i betydelig grad gass-responsen, inkluderer tre ytelsesmoduser og betjenes enten som tommel- eller fingergass. I tillegg til dens økte ytelser leverer den enestående drivstofføkonomi på opp til 12,3 liter/100 km i ECO-modus. En lettere eksospotte leverer en dyp brummende motorlyd.

VALGMULIGHETER LETT TILGJENGELIG
Gasshendelen kan om ønskelig roteres forover for bruk som en fingergass. Bra for å skifte håndposisjoner på en lang kjøretur og for mer kontroll på ujevnt underlag.

FÅ DEN I GIR
Start jevnt etter stopp selv med tung last, takket være to gir forover og revers. På linje 2-1-N-R-mønster på høyre side og kan trygt skiftet fra High til Low mens du kjører.

TREKK DEN UT
680 kg kapasitet, komplett med fjernstyring med 3 m kabel og 12,2 m syntetisk rep.

TA DET MED DEG
Solid 75 liter støpt tunnel-lasteboks gir enda mer vanntett oppbevaringsplass.