Tundra LT

Fra 123 000,-

EN SELVFØLGE Å KOMME FRAM

Den pålitelige Tundra LT viser seg fram gang på gang når det gjelder å komme seg fram i de tøffeste vinterforholdene. LT er bygget med tanke på flyt og hurtighet i dyp snø og er en snøscooter du kan stole på både til dagligdagse vinteroppgaver og underholdning. 

SPORT-NYTTE-FLEKSIBILITET
Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.

ROBUST OG VELEGNET
En grunnarkitektur og design som setter standarden for lett vekt, pålitelighet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling sørger for komfortabel kjøring både sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflyttede fotstillingen. Førerplass og bunnpanelets fasong er optimalisert for smidig flyt gjennom snøen. Stilen er robust og dynamisk.

SPESIELT FOR DYP SNØ
Bransje-eksklusiv teleskopfjæring foran sørger for en stor, flat bunnpanne og usedvanlig flyt i dyp snø.

BÆREEVNE
Svært langt (3923 mm) og svært bredt (406 mm) for ekstra grep i løype og flyt utenfor løypene.

ALT KLART
Massive, strategisk formede åpninger – holder brettene fri for snø. Et kraftig og stivt stigtrinn med aggressive fotgrep.

INFORMASJONSSENTER
Smart analog speedmeter/turteller pluss LCD digital informasjonsskjerm.

TA MED EN VENN
Dette forlengede setet har nok plass til to personer. 

FÅ DET MED
Med 25 kg oppbevaringskapasitet.

KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og skråkjøring.

LEDENDE PÅ EFFEKTIVITET
Bransjens beste på drivstofføkonomi med ned til 8 l/100km)* og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakts rekketoer med 60 hk. 
Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) throttle-by-wire-teknologi med "shift-on-the-fly" kjøremoduser (Sport, Standard, ECO), fartsbegrensende Learning Key-egenskaper og valgbar fingergass-betjening.
* Data basert på interne løypetester på en MXZ TNT i ECO-modus.