WAKE 155

Fra 131 800 kr.

FOR MAKSIMALT UTBYTTE PÅ VANNET

Denne modellen er perfekt hvis du har tenkt å tilbringe dagen i bølgene og pumpe adrenalin. Den har innfellbart ski-stativ med høyt slepepunkt som holder slepetauet ute av vannet, vår eksklusive ski-modus og et avtakbart stativ for wakeboard.

INTELLIGENT GASS KONTROLL (iTC) MED VANNSKI-MODUS

Denne eksklusive egenskapen lar føreren velge forhåndsprogrammert akselerasjon og fart for gjentatt og presist kontrollert trekk av vannski og wakeboard, pluss fordelen med 3 andre moduser (touring, sport og eco).

3-POSISJONERS SKI-PYLON

Høyere slepepunkt takket være den innfellbare ski-pylonen som kan stues unna når den ikke er i bruk. Med håndgrep og snorfeste.

AVTAKBART WAKEBOARDSTATIV

Dette avtakbare brettstativet er standard slik at du kan frakte brettet ditt på siden av vannscooteren, og slik at du enkelt kommer fram til ditt favorittsted.

VARIABLE TRIM SYSTEM (VTS)

Juster nesevinkelen på vannscooteren høyere (bedre stabilitet i høye hastigheter) eller lavere (for vannsport og hurtigstart) basert på dine preferanser, vannforholdene og antall passasjerer.

OMBORDSTIGNINGS-
TRINN

Gjør det enkelt å komme opp etter å ha hatt det morsomt i vannet. Nedfellbart design.

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og lar deg stanse 48 m* raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.
*Basert på interne BRP-tester

CLOSED-LOOP KJØLESYSTEM

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren.