GTX Limited 300

Fra 179 200 kr.

EN HELT NY STANDARD FOR LUKSUSYTELSER

Denne luksuriøse vannscooteren er komfortabel med talløse unike egenskaper som Ergolock sete med trinnvis design og en kraftig 300 hk Rotax-motor. Alt du trenger for en kjøreopplevelse som tilfredsstiller, og til og med overgår, dine forventninger.

ROTAX 1630 ACE MOTOR

Superladet med en ekstern intercooler leverer Advanced Combustion Efficience (ACE)-teknologien høy effektivitet og forbløffende akselerasjon. Dette er den kraftigste motoren på en Sea-Doo, noensinne.

LIMITED-PAKKE

Gir deg massevis ekstra, som trekk til vannscooteren, avtakbar tørrbag, sikkerhets-kit og eksklusive farger. Pluss dybdemåler, hurtigfortøyning, hanskeromveske, vanntemperaturmåler, VTS med høy ytelse og mer.

ERGOLOCK SETE

Det smale setet plasserer knærne dine nærmere hverandre i en naturlig kjørestilling, mens det trinnvise setedesignet gir bedre sideveis støtte og stabilitet for deg og dine passasjerer.

TOURING-EGENSKAPER

Denne modellen kommer med masse oppbevaringsplass, tørr oppbevaring, tiltstyring og cruisekontroll med sakte-modus som standard.

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)

Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og lar deg stanse 48 m* raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.

*Basert på interne BRP-tester

INTELLIGENT GASS KONTROLL (iTC)

Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

CLOSED-LOOP KJØLESYSTEM

Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren.