Outlander MAX PRO T3

Fra 108 900 kr.

YTELSE PÅLITELIGHET KOMFORT

Den helt nye Outlander PRO-pakken er konstruert med tanke på én ting: å få jobben gjort. Den leverer høyere ytelser enn du trenger for å trekke, slepe, vinsje og mer. Vi sier ikke at den gjør jobben enkel, men enklere.

GOD LUFTTILGANG UNDER ALLE FORHOLD

Luftinntaktet for motor og variatorhus, og utlufting fra variatorhus er plassert så høyt som mulig på Outlander MAX PRO for optimal bruk under våte og gjørmete forhold.

BRANSJELEDENDE YTELSE

Den væskekjølte Rotax 570, 650 og 1000 V-twinmotorene, med fire ventiler per sylinder og enkel overliggende kampaksel, har enestående kraft og ytelse i særklasse.

PREMIUM SETE

Trekket på setet er forbedret og en et unikt utseende og er produsert av ett tykkere materiale som øker komfort og holdbarhet.

MINDRE ANSTRENGENDE STYRING

The Tri-Mode DPS™ features three selectable modes (MIN, MED and MAX) of steering depending on rider preference. It is designed to offer less assist at high speed and more assist at low speed. Direct Link technology ensures fast response and less kickback. Also comes with Visco-Lok† QE.

LETTVEKTS DEKK OG FELG

12" aluminiumsfelger med børstet finish. Det "senterløse" designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. 26" Carlisle ACT dekk har et mønster som er aggressivt nok til å takle tøft terreng, men allikevel gir presise kjøreegenskaper.