Outlander MAX XT-P T3

Fra 153 900 kr.

A FULLY-LOADED TWO-UP THAT OFFERS ONE-UP SPORT PERFORMANCE.

Fullastet med utstyr inkludert oppgradert fjæring og aluminium beadlock-hjul, er Outlander MAX XT-P er sporty toseters ATV med alt du trenger.

KLASSELEDENDE YTELSE

Tilgjengelig med den 82 hk Rotax® 1000 væskekjølt V-Twin-motor, med fire ventiler per sylinder og enkle overliggende kamaksler; - Can-Am motorutvalg tilbyr fantastiske ytelser og ekte kraftopplevelser.

FLEKSIBEL PASSASJERKAPASITET

Tar Outlander™ MAX™ fra to-seter til en-seter på et par sekunder. Gir deg uovertruffen komfort og bekvemmelighet for deg og din passasjer som to-seter og god lastekapasitet som en-seter.

YTELSESDEMPERE

FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2-dempere foran og bak med justeringer for kompresjon og forspenning. Med dobbel fjæring, 6-tommers Piggyback reservoir, hastighetsfølsom demperkontroll, high-flow stempler og mer. Klargjort for enkel service og ventilskifte.

PRESISE KJØREEGENSKAPER

12" aluminiumsfelger med børstet finish. Det "senterløse" designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. 26-tommers 3-lags Carlisle ACT dekk har et mønster som er aggressivt nok til å takle tøft terreng, men allikevel gir presise kjøreegenskaper.

EKSTRA BESKYTTELSE

Støtfangerne foran og bak er fabrikkmontert og dermed dekket av fabrikk garantien. Denne ekstra beskyttelsen gjør deg litt tryggere i ulendt terreng.