.

Fra 135 000,-

TRIVES I DYP SNØ, IMPONERER I LØYPA

En god snøscooter for dyp snø er som en forlengelse av din egen kropp. BoonDocker ble utviklet for nordiske forhold. Den virker aller best i dyp snø, men kjørekarakteristikken imponerer også i utfordrende løyper.
 
FABRIKKMONTERT TILVALG
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Tilpass snøscooteren til dine behov ved å tilføye elektrisk starter og ekstra kjøler. Fabrikkmontering sparer penger og tid.
 
BANEBRYTENDE MOTOR
Denne banebrytende, 2-takts-motoren med direkte innsprøyting har alt og er standarden som alle andre motorer - av alle typer - sammenlignes med.
 
UTVIKLET FOR SKANDINAVISK LØSSNØ
I akselerasjonsøyeblikket overfører fjæringen vekt og sørger dermed for maksimalt grep. Ved behov løfter skiene seg på en kontrollert måte, og snøscooteren beholder kontrollen selv i krevende terreng.
 
LETT OG PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert. Redusert spindel-offset til 3 mm betyr lettere kontroll, spesielt i lav hastighet og myk snø.
 
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.
 
FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av glassfiber, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.
 
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.
 
FUNDAMENTET FOR PERFEKT ERGONOMI
Tunnelen er skrådd øverst og tunnelkantene muliggjør smalere sete og drivstofftank. Derfor er det enklere å bevege seg på snøscooteren, med førsteklasses kjøreergonomi.