Rave RE

Fra 145 800,-

MESTEREN I NORDISKE LØYPER

Lynx Rave RE snøscootere for racingløyper trenger ingen nærmere introduksjon. Rave RE er øyeblikkelig klar for startlinjen. Dens suksess i racingløypene og i tester er bevis på de høye ytelsene.
 
KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.
 
BANEBRYTENDE MOTOR
Denne banebrytende, 2-takts-motoren med direkte innsprøyting har alt og er standarden som alle andre motorer - av alle typer - sammenlignes med.
 
VINNENDE FJÆRINGSTEKNOLOGI
Hemmeligheten bak fjæringen er dens progressive bevegelsesgrad og lange fjæringsvei. Den uavhengige boggien og de ukoplete fjæringsarmene forbedrer kjøreegenskapene på ujevne overflater. Det 3269 mm lange beltet leverer utmerket grep, bremseevne og stabilitet.
 
PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.
 
FØRSTEKLASSES DEMPERE
Demperne har hurtigjusteringer for demping og rebound-demping i høy og lav hastighet. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt.
 
LETT Å PRESIS STYRING
2200 g lettere enn et par Blade ski, Blade XC-skiene gir samme presise styring med mindre bruk av krefter.
 
UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.