Boondocker RE

Fra 181 000,-

BEDRE LØFT

Fleksibel manøvrering, eksplosive ytelser og fjæring designet for ekstremt aggressiv kjøring er kombinert i BoonDocker RE-snøscooteren. Denne snøscooteren er fantastisk for lange svev og krevende terreng. 

EFFEKT TIL ET NYTT NIVÅ
Den kraftigste 2-taktsmotoren i bransjen.* Den pumper ut 165 hk med utrolig drivstoffeffektivitet og respons.Opplev et helt nytt ytelsesnivå. 
*Hk målt ved intern dynotest under optimale forhold for 2-taktsmotorer.

ALT HANDLER OM KONTROLL
Radikal midtplassering av masse er grunnlaget for den solide kjøreoppplevelsen. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper en komfortabel kjørestilling og bevegelighet på snøscooteren.

FOR AGGRESSIV KJØRING
I akselerasjonsøyeblikket overfører boggien vekt og sørger dermed for maksimalt grep. Ved behov løfter skiene seg på en kontrollert måte, og snøscooteren beholder kontrollen selv på vanskelige steder. Takket være forsterkningene på glideskinnene, er boggien egnet for aggressiv kjøring.

BEDRE KONTROLL OG STABILITET
LFS fjæring foran er 300 g lettere enn forgjengeren, og dette skaper en mer kontrollert fjæringsrespons. Absorbering av humper er forbedret takket være den økte fjæringsveien og bakkeklaringen.

TA STARTEN
Denne helt nye variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.

FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE
Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.

UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

EKSTREM STØTDEMPING
Ekstreme egenskaper, støtdempere med ekstrem holdbarhet for kontroll under de tøffeste forhold. Det nye designet er mer effektivt med høyere ytelser; kalibreringsrekkeviden for kompresjon og tilbakeslag er optimalisert. Easty Adjust-brytere for tilpasning av kompresjon og tilbakeslag.

UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING
Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.