49 Ranger PRO

Fra 153 600,-

UTROLIG MOBILITET

49 Ranger PRO kombinerer dypsnø-egenskaper som en fjell-snøscooter, med egenskapene til en nytte-snøscooter. Rotax 600R E-TEC gir suveren respons, mens det fantastiske dreiemomentet og den støysvake driften til 900 ACE aldri slutter å overraske. 

ALT HANDLER OM KONTROLL
Lynx Radien-X Plattform er konstruert på førerens betingelser. Hver eneste tekniske detalj er grundig vurdert med tanke på manøvrering, beskyttelse og komfort. Alle Lynx-snøscootere med Radien-plattform har en ting felles - en uslåelig kjøreopplevelse.

MODERNE KRAFT
Ny Rotax 600R E-TEC-motoren er forbausende drivstoffgjerrig og praktisk talt eksos- og luktfri. Rotax 900 ACE firetaktsmotor er en drivstoffeffektiv og avansert kraftkilde. Dens elektriske iTC-gass gjør det mulig med tre ulike kjøremoduser.

PÅ HJEMMEBANE OVER ALT
Effektiv vektoverføring og kontrollert skiløft sørger for hurtighet og smidige kjøreegenskaper. Den låsbare, leddete boggien sørger for enkel kjøring i dyp snø og hjelper til når snøscooteren skal rygge. Kjøring i løype er også smidig.

DESIGNET FOR FØRER
Vi designet cockpit rundt føreren: med tanke på manøvrering, beskyttelse og komfort. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper enkel bevegelighet på snøscooteren.

ALENE ELLER SAMMEN
Forlenget sete gir bekvem plass til to personer.

KOMFORT UNDER EKSTREME FORHOLD
Den høye vindskjermen beskytter effektivt mot vær og vind. 

STYRKE OG BESKYTTELSE
Heavy-duty støtfanger ger ekstra beskyttelse for din snøscooteren

GENERØS LASTEKAPASITET
Den store lasteplassen bak og den forsterkede lasterammen sørger for 15 kg lastekapasitet.

UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.