Commander Touratch

Fra 187 600,-

SULTEN PÅ EVENTYR? LIKER DU UTFORDRINGER?

Commander Touratech er skapt for opplevelser både i og utenfor løypa. Det er en perfekt snøscooter for kjørere som ønsker opplevelser og utfordringer.

FOR SERIØSE EVENTYRERE
Med enda bedre beskyttelse ved utfordrende forhold og lastekapasitet for de lengste turene. Den er også basis for opplevelses-tilbehør skreddersydd for individuelle ønsker og krav.

E-TEC TEKNOLOGI FOR HØYERE YTELSE
Revolusjonerende E-TEC-teknologi leverer eksepsjonelle ytelser og effektivitet.

FLYTEEVNE OG GREP
Det 500 mm brede, nesten 4 m lange og 44 mm høye beltet gir god flyt og godt grep utenfor løypa. Det lange og brede beltet gir også stabilitet for kjøring i løype.

BANER VEI FOR EVENTYR
Den lange fjæringsveien og den effektive vektoverføringen gir komfort, godt grep og god kontroll i alle tenkelige kjøresituasjoner. Boggien forenkler rygging i dyp snø.

PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

LETT Å BRUKE
Start snøscooteren enkelt ved å trykke på en knapp.

FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Tunnelkjøling kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag. 

PRAKTISK OG ALLSIDIG
Et lavt girutvekslingsforhold i den to-trinns girkassen forenkler sleping av tung last og kjøring i ulendt terreng.

FLERE KJØREPOSISJONER
Den svært brukervennlige, trinnløse styreforhøyeren gjør det mulig å endre kjørestilling i henhold til førerens preferanser og forholdene rundt kjøringen.

RACINGPRØVD YTELSE
Fjæringen er utstyrt med KYB gassdempere av høy kvalitet, og de kan demonteres for service. Rebound-demping på frontdemperen gjør det mulig å justere fjæringssensitiviteten for enhver situasjon.