Xtrim

Fra 116 100,-

ENKEL Å BRUKE. MORSOM Å EIE.

Xtrim er en snøscooter spekket med utstyr. Den er designet for snøscooter-entusiaster som setter pris på kjørekomfort, enkel bruk og drivstoffeffektive ytelser. 

KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.

ØKONOMISK FIRETAKTSMOTOR
Denne motoren leverer en usedvanlig opplevelse når det gjelder rekkevidde og brukervennlighet for en snøscooter. Den elektroniske iTC-gassen muliggjør tre kjøremoduser og programmerbar Learning Key.

STABIL OG SPORTY
I kombinasjon med komfortabel og sporty kalibrering jevner den lange fjæringsveien ut humpene, selv med en passasjer på snøscooteren. 3705 mm langt belte utgjør en ideell kombinasjon av kjørestabilitet og allsidighet.

PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

LETT Å PRESIS STYRING
Blade XC-skien har den perfekte kombinasjonen av å flyte i dyp snø og presis styring på hardpakket snø.

RASK, ENKELT OG SIKKERT
LinQ-tilbehøret inneholder et bredt utvalg som du kan velge blant. Det store utvalget av tilbehør inkluderer vesker, drivstoffkanner og andre nødvendigheter for krevende brukere.

PARKER TRYGT
Nøkkelen med digital kode bruker radiofrekvens-teknologi og en ny struktur slik at starten er enkel og pålitelig hver gang. Ved behov stanser snøscooteren raskt ved å fjerne nøkkelen.