Commander Grand Touring

Fra 161 500,-

DEN NYE LEGENDEN

Den luksuriøse Commander Grand Tourer er en toseters crossover-snøscooter, skreddersydd for uforglemmelige opplevelser og like behagelig ved kjøring i løypene som på nysnø. 

AVANSERT FIRETAKTSMOTOR
Med en Rotax 900 ACE eller 1200 4-TEC 4-takts-motor i motorrommet vil du neppe oppleve mangel på krefter. Hver motor har tre ulike kjøremoduser og Learning Key-funksjonen.

ROBUST OG ERGONOMISK
Rammen med pyramidestruktur tåler røff behandling uten å vise tretthetstegn. Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en naturlig kjørestilling til tross for det brede beltet.

GREP OG FLYTEEVNE
Det 600 mm brede beltet har et stort fotavtrykk og gir godt grep og flyt.

BANER VEI FOR EVENTYR
Den lange fjæringsveien og den effektive vektoverføringen gir komfort, godt grep og god kontroll i alle tenkelige kjøresituasjoner. Boggien forenkler rygging i dyp snø.

PRESIS STYRING
A-LFS+ frontfjæring er lettere enn forrige modell. På grunn av lavere ufjæret vekt, er fjæringsresponsen mer kontrollert.

KOMFORT FOR TO
Oppvarmede førerens setet, ryggstøtte, oppvarmede passasjergrep og solide fothvilere. Passasjersetet er enkelt å fjerne, noe som f.eks. gjør det mulig å feste en LinQ lasteramme.

LETT Å BRUKE
Start snøscooteren enkelt ved å trykke på en knapp.

FLERE KJØREPOSISJONER
Den svært brukervennlige, trinnløse styreforhøyeren gjør det mulig å endre kjørestilling i henhold til førerens preferanser og forholdene rundt kjøringen.

PRAKTISK OG ALLSIDIG
Et lavt girutvekslingsforhold i den to-trinns girkassen forenkler sleping av tung last og kjøring i ulendt terreng.

FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Tunnelkjøling kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag.