49 Ranger ST

Fra 150 500,-

GOD I DYP SNØ. KOMFORTABEL I LØYPA.

49 Ranger er en snøscooter som er klar for all slags terreng. Den minner om en mountain-snøscooter og er utstyrt med langt belte og lavt girutvekslingsforhold. Denne snøscooteren er helt unik og en morsom kombinasjon av enkel og allsidig kjøring.
 
BEDRE GREP I MYK SNØ
Kun tilgjengelig som ekstrautstyr ved bestilling om våren. Høyere mønsterknaster gir bedre grep i myk snø.
 
SKANDINAVISK TOURING-PAKKE
Det komfortable dobbeltsetet har ryggstøtte og passasjerhåndtak. 996 mm skibredde gir en god kombinasjon av stabilitet i løype og enkel manøvrering i dyp snø.
 
KONSTRUERT FOR FØREREN
Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en avslappet kjørestilling. Vektoverføringen er uanstrengt, og den er enkel å kjøre i stående stilling.
 
PÅ HJEMMEBANE OVER ALT
Effektiv vektoverføring og kontrollert skiløft sørger for hurtighet og smidige kjøreegenskaper. Den låsbare, leddete boggien sørger for enkel kjøring i dyp snø og hjelper til når snøscooteren skal rygge. Kjøring i løype er også smidig.
 
90 HK FIRTAKTSMOTOR
Utrolig drivstoffeffektiv og brukervennlig. Den elektroniske iTC-gassen muliggjør tre kjøremoduser og programmerbar Learning Key.
 
FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Tunnelkjøling kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag.
 
KOMFORT UNDER EKSTREME FORHOLD
Den høye vindskjermen beskytter effektivt mot vær og vind. Hanskerommet bak vindskjermen beskytter brillene mot is og snø.
 
INFORMASJON PÅ FINGERTUPPENE
Administrer informasjonen på instrumentene fra kontrollenheten på styret. Knapper med lys forenkler bruken i mørket.
 
GENERØS LASTEKAPASITET
Den store lasteplassen bak og den forsterkede lasterammen sørger for 15 kg lastekapasitet.
 
UTVIKLET FOR LØSSNØ
Kvikk og presis styring i myk puddersnø.