69 Ranger Alpine

Fra 194 100,-

FOR DE TYNGSTE ARBEIDSOPPGAVENE.

69 Ranger Alpine er en snøscooter for de aller tyngste arbeidsoppgavene. Maksimal lastekapasitet er garantert av fjæring med høy kapasitet. Stive sleiderskinner holder skiene nede i underlaget når man sleper tung last eller klatrer i bratte bakker.
 
NYE FUNKSJONER
Denne 130 hk motoren driver snøscooteren uten problemer. Den elektroniske iTC-gassen muliggjør tre ulike kjøremoduser (ECO, Standard og Sport), samt Learning Key-funksjonen.
 
ROBUST OG ERGONOMISK
Rammen med pyramidestruktur tåler røff behandling uten å vise tretthetstegn. Tunnelen smalner av øverst og gjør det mulig å bruke et smalere sete og drivstofftank, noe som gir en naturlig kjørestilling til tross for det brede beltet.
 
PRAKTISK OG ALLSIDIG
Et lavt girutvekslingsforhold i den to-trinns girkassen forenkler sleping av tung last og kjøring i ulendt terreng.
 
FORBEDRET REGULERING AV MOTORTEMPERATUR
Kjøling i tunnelen kombinert med radiator foran, utstyrt med elektrisk vifte, holder motortemperaturen på optimalt nivå selv ved kjøring i lav hastighet på hardt underlag.
 
ALENE ELLER SAMMEN
Få enkelt den rette miksen av passasjer og oppbevaringskapasitet, uten bruk av verktøy: to sitteplasser med stort oppbevaringsrom, eller en sitteplass og enormt oppbevaringsrom.
 
LETT Å BRUKE
Start snøscooteren enkelt ved å trykke på en knapp.
 
GREP OG FLYTEEVNE
Det 600 mm brede beltet har et stort fotavtrykk og gir god flyt. Piggene garanterer effektivt grep selv på isete overflater.
 
OPTIMALISERT FOR TAUING OG KLATRING
De faste glideskinnene tillater ikke utstrakt skiløft. Den bakre armen er utstyrt med doble støtdempere for bedre lastekapasitet.
 
TILBEHØR FOR ALPIN BRUK
Valgbart tilbehør inkluderer bakkebrems, utvidelsessett for frontgjæring, lasteboks bak, lysramme og ski/snowboardholder.

KLARGJORT FOR ALPINE TILBEHØR

TILBEHØR FOR 
ALPIN BRUK

Valgbart tilbehør inkluderer bakkebrems, utvidelsessett for frontgjæring, lasteboks bak,
lysramme og ski/snowboardholder.

KLARGJORT FOR ALPINE TILBEHØR

TILBEHØR FOR 
ALPIN BRUK

Valgbart tilbehør inkluderer bakkebrems, utvidelsessett for frontgjæring, lasteboks bak,
lysramme og ski/snowboardholder