Renegade Sport

Fra 114 000,-

EGENSKAPER OG FUNKSJONER PÅ DEN ULTIMATE CROSSOVER

Renegade Sport er den perfekte snøscooteren for førere som ønsker seg alt. Rask og reaksjonsvillig kjøring i løyper. Håndterer humper på en fantastisk måte. Gode egenskaper i dyp snø med det lange beltet. Og god valuta for pengene.

LETT OG PRESIS
REV-X grunnarkitektur og design setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper. Fleksibel kjørestilling legger til rette for både avslappet og aktiv kjørestil, sittende og stående. Føreren kan strekke ut bena med den framflytte fotstillingen. REV-XS karosseristil er aggressiv og stilig med utmerket vindbeskyttelse.

LENGER FOR ALLSIDIGHETENS SKYLD
Den lange fjæringsveien svelger humper og gjør det mulig med kjøring ut av løypa av og til og fungerer bra for store førere.

AVANSERT PRESISJON
Avansert geometri holder skiene fast plantet mot underlaget - uansett forhold - for å levere presisjon og kontroll.

KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.

INFORMASJONSSENTER
Smart analog speedmeter/turteller pluss LCD digital informasjonsskjerm.

ØYEBLIKKELIG FORBINDELSE
Vårt LinQ festesystem er et enkelt system for festing av vesker, drivstoffkanne og lasteramme for snowboard/ski til snøscooteren på få sekunder.

EFFEKTIVITETSLEDER
Rotax 600 ACE har bransjens beste på drivstofføkonomi og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakters rekketoer med 60 hk.
Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) med tre kjøremoduser (Sport, Standard, ECO), fartsbegrensende Learning Key-funksjon og valgbar fingergass-betjening.