MXZ X-RS Iron Dog

Fra 147 000,-

RACING-YTELSER OG SOLIDE EGENSKAPER FOR LØYPENE DINE

MXZ Iron Dog er inspirert av Ski-Doo-snøscootere som har vunnet den 3200 km-lange konkurransen tre av de fire siste årene og passer til førere som krever avanserte ytelser og solide egenskaper i cross-country forhold.
 
IRON-DOG ROBUSTHET
3-lags RipSaw belte og ekstra fjæringsforsterkninger foran og bak direkte fra de fabrikkmonterte racing-snøscooterne, pluss KYB Pro 40 støtdempere som takler store humper enda bedre enn MXZ og Renegade X-RS-modellene, sørger for enda bedre egenskaper. Alle fjærene er et hakk stivere, og den midtre demperen har dobbel fjærspenning.
 
TØFF, RASK OG ROBUST
REV-X oppbygging og design setter standarden for lett vekt, holdbarhet og kjøreegenskaper, spesielt med de samme chassismodifikasjonene som MXZ X-RS 600 racingsnøscooter -  inkludert brede, kraftige fotbrett. Føreren kan strekke ut bena med framflyttet fotstilling. REV-XS plattform er aggressiv og stilig med utmerket vindbeskyttelse. Førerposisjonen kan flyttes forover for å oppnå en aktiv holdning for stående kjøring.
 
GODE EGENSKAPER, KOMFORT OG KONTROLL
Standarden for kontroll, egenskaper, komfort og justeringsmuligheter – med ekstra grep, bedre bremser og bedre absorbering ved ujevnt underlag i en 3269 mm versjon. Separat fjærings- og støtdemperdynamikk, samt bransjens mest progressive fjæringskomfort, gir rMotion-boggien en smidig kjøretur ved små humper og ekstra kapasitet for de store. Enkle justeringer for støtdempere, fjærer og innkoplingsblokk.
 
KONTROLL I DYP SNØ
Enkel ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og kjøring i sidehellinger.
 
MEST POPULÆR, BEST PÅ YTELSER
Klasseledende drivstofføkonomi, oljeøkonomi, smidig og enkel bruk. Nærmest ikke-eksisterende totakts røyk og lukt, lett å starte. Du forberedelser enkelt scooteren til opplagssesongen er enkelt takket være innebygget automatisk sommerkonservering. Ingen overraskelse at det er den mest solgte 600ccm-motoren i bransjen*.
*Basert på detaljsalgsresultater per 31.12.2016.
 
DEN ULTIMATE PRESISJON
Takket være optimalisert geometri, en høyere skispindel og lett vekt vil du oppleve presise egenskaper som du aldri har opplevd det før.
 
INFORMASJONSSENTER
Stilig analog speedometer/turteller med flerfunksjonell tre-soners LCD-skjerm fullpakket med data.